© Pěstitelská pálenice Rudice - Ladislav Vančura - 2020
PĚSTITELSKÁ
PÁLENICE
RUDICE
Ladislav Vančura
ID produktu : 82
Balení : aluminiové sáčky - vakuum
Velikost : 500 g
Dávkování : 10 – 20 g/100 l kvasu (moštu), při nižší teplotě
zakvašování použití dávky 20 g/100 l moštu
Ostatní technické údaje :
Maurivin PDM jsou novým obchodním názvem pro půlkilová balení dříve dodávaná pod
názvem POWER. Kvalita a hlavně cena zůstávají nezměněny.
Cena : 764,- Kč bez DPH
Popis (funkce, účinek atd.) :
Sušené aktivní násadové kvasinky kmene Saccharomyces cerevisie pro okamžité použití.
Vhodné pro zakvašování všech druhů ovocných břeček a moštů. Vhodné pro pálenice
zpracovávající větší objemy kvasů. S úspěchem používány i při výrobě medoviny.
Kultivované násadové KVASINKY Maurivin PDM
ID produktu : 13
Balení : polyethylenová lahvička
Velikost : 80 g
Dávkování : 20 g/hl kvasu
Cena : 198,- Kč vč. DPH
Popis (funkce, účinek atd.) :
Kmen Saccharomyces cerevisiae - univerzální. SUŠENÉ GRANULOVANÉ, PRAKTICKÉ
BALENÍ S JEDNODUCHÝM DÁVKOVÁNÍM, LEPŠÍ VYUŽITÍ CUKRŮ A VYŠŠÍ
VÝTĚŽNOST ALKOHOLU. OPTIMÁLNÍ CENOVÉ ŘEŠENÍ PRO MALOVÝROBCE
OVOCNÝCH KVASŮ.
Kultivované násadové KVASINKY VIN 13
ID produktu : 76
Balení : sáček 20 g
Dávkování : 15 -20 g/100 litrů
Ostatní technické údaje :
Balné neúčtujeme, vzhledem k ceně dobírky doporučujeme objednat dva a více kusů
nebo společně s živnou solí !!!
Cena : 121,- Kč vč. DPH
Popis (funkce, účinek atd.) :
SUŠENÉ GRANULOVANÉ, SNADNO SKLADOVATELNÉ, HLUBOKÉ PROKVAŠENÍ
A VYSOKÁ ČEŘIVOST, RYCHLÉ ROZKVAŠENÍ, ZACHOVÁNÍ TYPICKÉHO AROMA,
LEPŠÍ VYUŽITÍ CUKRŮ A VYŠŠÍ VÝTĚŽNOST ALKOHOLU, OCHRANA PROTI
NECHTĚNÉMU ZOCTOVATĚNÍ.
KVASINKY POWER - hluboce prokvášející
pro výrobce ovocných kvasů a medoviny
ID produktu : 17
Balení : polyetylenová láhev s dvojitým uzávěrem a měrkou
Velikost : 50 ml; 100 ml
Dávkování : jablečné kvasy 8 ml/hl; hruškové kvasy 5 ml/hl;
švestkové kvasy 3 ml/hl
Ostatní technické údaje : Návod na použití součástí balení
Cena : balení 100 ml 397,- Kč; balení 50 ml 207,- Kč
Popis (funkce, účinek atd.) :
PEKTINY JSOU STAVEBNÍ LÁTKOU MNOHA DRUHŮ OVOCE. TEPRVE
PO ODBOURÁNÍ PEKTINŮ DOCHÁZÍ K ROZPADU VNITŘNÍHO OBSAHU PLODŮ.
OVOCE SE STÁVÁ TEKUTĚJŠÍM A ŠŤÁVA OBSAŽENÁ V BUŇKÁCH MŮŽE BÝT
DŮKLADNĚJI PROKVAŠENA KVASINKAMI.
ENZYM pro ovocné kvasy ROHAPECT PTE
ID produktu : 81
Balení : polyetylenová láhev z dvojitým uzávěrem
Velikost : 1000 ml
Dávkování : jablka 8 ml/100 l kvasu, hrušky 5 ml/100 l kvasu,
švestky 3 ml/100 l kvasu
Ostatní technické údaje : balení je určeno zejména pro pálenice a ovocné lihovary;
návod je přiložen
Cena : 1.262,- Kč bez DPH
Popis (funkce, účinek atd.) :
MECHANICKÉ ROZMĚLNĚNÍ OVOCE NARUŠUJE BUŇKY DUŽNINY POUZE
ČÁSTEČNĚ. POUŽITÍ PEKTOLYTICKÝCH ENZYMŮ JE SPOLU S PODRCENÍM
OVOCE PŘEDPOKLADEM PRO ÚPLNÉ UVOLNĚNÍ OVOCNÝCH ŠŤÁV A NÁSLEDNÉ
HLUBOKÉ PROKVAŠENÍ KVASU.
ENZYM pro ovocné kvasy ROHAPECT PTE
ID produktu : 168
Balení : plastová lahvička
Velikost : 100 ml
Dávkování : 50 ml/100 kg obilí
Ostatní technické údaje :
Optimální podmínky působení: teplota 90-95°C; pH 5,5-6,0
Cena : 185,- Kč vč. DPH
Popis (funkce, účinek atd.) : GAMMADEX CAL zcukřuje ztekucený škrob
na zkvasitelné cukry.
Zcukřující ENZYM pro obilné kvasy GAMMADEX CAL
ID produktu : 167
Balení : plastová lahvička
Velikost : 50 ml
Dávkování : 25 ml/100 kg obilí;
Ostatní technické údaje :
optimální podmínky účinnosti: teplota 90-95°C; pH 5,5-6,0
Cena : 133,- Kč vč. DPH
Popis (funkce, účinek atd.) :
GAMALFA SPECIAL je bakteriální α-amylasa s vysokou teplotní stabilitou v široké
oblasti pH. Tento enzym rychle hydrolyzuje gelatizovaný škrob a vytváří vodorozpustné
dextriny, přičemž rychle klesá viskozita roztoku. GAMALFA SPECIAL zpravidla
nevyžaduje pro svoji aktivitu přídavek vápníku.
Ztekující ENZYM pro obilné kvasy GAMALFA SPECIAL
Pálení jen po předchozí
telefonické domluvě!
Prosím volejte:
PONDĚLÍ - PÁTEK
8:00 - 17:00